Nyitó lap
Szeretné megoldani Ozmózis készülékkel ivóvízellátásukat a saját fúrt vagy ásott kútjuk vizével?
Valóban ez lehetséges, vannak is ilyen helyen alkalmazva jól működő Ozmózis készülékeink, mégis ivóvíz készítésére a sok lehetséges veszély miatt, nem ajánljuk!
Mert nem ismerhető meg, nem tudhatjuk ott az Ön saját kútjának vizében lévő, a készülékünkre és az Ön egészségére rongáló hatású anyagok mennyiségét, és a környezetében lévő vízrétegek bakteriális és vegyi fertőzöttségének mértékét! 

Nem utolsó sorban az Ozmózis víztisztító készülék NNGYK engedélye, csak hatóságilag engedélyezett ivóvíz után tisztítására szól!

Sűrűn válasz, reagálás erre:
 
- Mi megnézettük, bevizsgáltattuk a vizünket, és azt mondták jó!

 Sajnos ez a válasz, ivóvízvizsgálat ügyben jól tájékozott szakembert, mosolyra késztet!

Mert egy picit érdemes ez ügyben is, bele olvasni a szakirodalomba és jól utána nézni, hogy a vízvizsgálat, hogyan zajlik. Annak is például, az elmúlt 150 év alatt a mai agyonszemetelt világunkban hány fajta szemét és illegális ipari, vegyi hulladék lehet elásva, az Ön tágabb, több kilométeres környezetében is! Ez hányféle kidobott, porladó, talajba szivárgó anyag lehet, amiről nincs nyilvántartás és senki nem tud már róla semmit! Azután jól számolja meg hányféle anyag vizsgálata volt elvégezve most legutóbb a saját vízforrásában? Ez a mennyiség nevetségesen kevésnek tűnhet egy ivóvíz ügyben lelkiismeretes szakember szemével!

Ma nagyon drága a vízvizsgálat, és csak 20-40 féle közismert, a származási hely környékén már felismert és gyanúba jöhető, lehetséges szennyező anyagot néznek meg csak, sajnos a vizsgálandó vizünkben! A többi, 13 milliónál is több  közül - nagyon is lehetséges, de nem vizsgált anyagok szervezetbe jutásának következményei ma, az Ön saját egészségének kockázata!

Sajnos nem úgy megy a vízvizsgálat, hogy belenéznek mikroszkóppal a vízbe és a szennyező anyagokon már ott látszik egy a címkén egy felirat, hogy mi a veszélyes anyag neve! A vízvizsgálónak a veszélyes anyag kimutatásához tudni kell, hogy milyen anyagot keres! Melyek ott a környéken a talajban gyanúba jöhető anyagok, ismerni és alkalmazni kell, az annak anyagoknak megfelelő teszt eljárást egyenként, gyanúba jöhető anyagonként! Az évtizedekkel ezelőtt felelőtlenül kidobott, elásott nem ismert anyagoknak, nem ismerhetik kimutatásának eljárását sem! Ha nem tudjuk milyen veszélyes anyagot keressünk víz vizsgálatkor, azt találjuk csak meg a vizsgált vízben! A semmit!

Így, leginkább, csak az ANTSZ előírásai alapján és a vizsgált területen gyanúba jöhető, ott már felismert szennyező anyagokra keresnek csak rá!
A környéken régen titokban elásott, ismeretlen, nagyon veszélyes anyagok, a régen elhagyott illegális szemétlerakók tartalma évtizedekig vagy akár évszázadokig ismeretlenül betegíthetik meg és szedhetik ott a környezetükben áldozataikat.  
Csak a hatvanas évek után vetődött fel a környezet védelmének fontossága! Csak a kilencvenes évek elején kezdtek komolyabb rendeleteket hozni nálunk ez ügyben! 
Ha jól belegondol, rájöhet: talán több ezer lehet a nem vizsgált, de gyanúba jöhető egészségkárosító anyagok száma, ott az Önök körzetében is sajnos, amit az elmúlt száz évben kidobhattak és elástak!

Érdeklődés és rendelés leadása: 06 29 341-886, 06 209 352 502 

Néha olyan rétegben állnak meg a kút fúrásnál, - ez még szomszédok esetében is eltérő lehet -, amely olyan anyagokat tartalmaz pl. túlzott kalcium, vas,  stb, hogy akár pár hét alatt tönkre tehetik az Ozmózis víztisztító készülék szivattyúját, eltömhetik egy új Ozmózis készülék szűrőbetéteit, vagy veszélyessé és kockázatossá tehetik - baktérium mennyiség miatt - az ivóvíz mindennapi vételezését az Ön kútjából. 
Az egészségünk és vízgépészeti berendezéseink megóvása miatt is nagyon körültekintően, és sokszor csak nagyon költségesen lehet csak alkalmazni egy jó vízszűrő megoldást, ha valaki rákényszerül a kútvíz fogyasztására. 

A Háztartási Ozmózis víztisztító berendezéseket vezetékes ivóvíz szolgáltatók, előírás szerinti szabvány vizének tovább szűrésére, tovább tisztítására tervezték, gyártották! 

Igaz, az Ozmózis technológia alkalmas akár mocsár, szennyvíz vagy akár vizelet (lásd űrhajósok) ivóvíz szintű megszűrésére is, de a háztartási célra készült készülékek nem olyan előszűréssel és membránnal készülnek, amelyek ezt a szűrendő minőséget huzamos terhelésként is elbírják. A háztartási Ozmózis készülékek az alkalmilag érkező ilyen rossz vízminőséggel is megbirkóznak! Pl. csőtörés utáni zavaros víz. Ekkor azonban sürgősen szűrőbetét cserét igényelnek. Az olyan Ozmózis membránok, amelyek szennyvíz minőségből is tartósan jó ivóvizet készítenek, szintén ugyanezen az elven működnek, de jóval költségesebb (sok millió forintos) membrán anyagból készülnek és speciális, soklépcsős előszűréssel dolgoznak.   

Tehát némely kútvizek minőségének szűrésére a háztartási Ozmózis víztisztító készülékek tartósan nem alkalmazhatók! 

Érdemes tudni, hogy hazánkban a legtöbb helyen alapból túl magas vas, arzén, kalcium-magnézium tartalmú a víz. De ma már a túlzott mértékű ipari és mezőgazdasági  kemikáliák és gyógyszerszármazékok is jelen vannak sok helyen, még a mélyfúrásokban is. A rengeteg illegális szemétlerakónak köszönhetően, szinte mindenhol mélyen benne vannak a talajvizekben több száz méter mélyen is. Nem beszélve az elmúlt százötven évben felelőtlenül titokban a környezetben szemétként kidobott, illegálisan elásott lerakatok ismeretlen vegyi anyagok tömeges mennyiségéről, mérgező hatásairól.

Százötven év alatt volt ideje ezeknek leszivárogni a sok csapadék vízzel akár több száz méter mélyre is. Ma már a sok illegálisan és szakszerűtlenül fúrt kutak szitaként törik át a természetes agyag vízzáró rétegeket mindenhol egész hazánk területét is. Ezért ma már sajnos a mély talajrétegek karszt vizei is erősen veszélyeztetettek lehetnek!
Az a szomorú, hogy Európán belül a más országokhoz képest a mi vízforrásaink még jónak számítanak, annak mondják.(Feketék között a szürke is mondhatja, hogy ő fehér!) -(

Nem utolsó sorban a bakteriális kockázatokra is nagyon kell figyelni ma már! Lakott területeken a - sokáig csak azt használták - hagyományos szikkasztós szennyvíztárolóknak és az állattartásnak köszönhetően ritka a baktérium mentes kútvíz. 

Az elmúl százötven év ipari forradalmának környezeti hatása, az illegális szemételhelyezés és a szigorú ellenőrzés hiánya miatt, a föld alatti vízáramlások miatt is a talajvizek több száz méter mélyen, és a veszélyes rétegtől, helyektől sok kilométer távolságban is szennyezettek lehetnek. A környezetbe régen kihordott, eldobált ismeretlen vegyi és háztartási hulladékok tömeges hatása miatt. De sok helyen - bár a törvény ezt nagyon szigorúan üldözi -, a régi nem használt ásott kutakba kötötték be a szennyvizet. Így fertőzték meg a környék teljes talajvizét!

Nem beszélve a sok szakszerűtlenül készített, amatőr szinten fúrt kútról, amelyek össze nyitották az agyagrétegekkel régen természetesen elszigetelt, elválasztott vízrétegeket.
Minden talajt érintő nagyberuházás előtt az építkezések helyén a jó tervezéshez talajmintát kell venni talajfúrásokkal! Minimum 15, de sok beruházásnál akár 100 méter mély talaj rétegekből is! Negyven évvel ezelőtt senki nem ellenőrizte, hogy a kivett talajminták után az áttört agyag vízzáró réteget, hogyan sikerült újra vízzáróra vissza tömni! Szerintem sehogy! Nem ellenőrizte, nem tudta ellenőrizni senki!
Így a súlyos vegyi talajszennyezések már régen jelen lehetnek, akár több száz méter mélyen, a mélyvízi rétegekben is.
Ma mi van ezzel vajon? Ezek a fúrt lyukak meggyógyultak vajon maguktól?

Ezért ma már nagy kockázatot jelent bevizsgálás nélkül kútvizet bevezetni a lakásba és azzal fürödni, mosni, netán főzni és meginni!

De sajnos a bevizsgált anyagok megfizethető alacsony száma ilyenkor is nagyon kevés! Ezért a nem vizsgált, de helyben régen, akár évtizedekkel ezelőtt kidobott, elásott lehetséges anyagok ismeretlen mennyisége, további komoly kockázatot jelenthet a hatóságilag és költségileg gyanúba kerülhető szennyeződések alacsony mennyiségéhez képest is!

A kútvizet minden esetben legalább minimum baktérium tartalomra és a közismert kockázatot jelentő vegyi anyagokra be kell vizsgáltatni, és ezek mennyiségének ismeretében kell előszűrőket alkalmazni!
 

Mivel rengeteg ismeretlen vegyi hulladék lehet ma már felelőtlenül kiszórva, illegálisan elásva - akár az Ön környezetében is -, azok ismeretlensége miatt ezeknek valódi vizsgálata, felderítése a kútvizekben megfizethetetlen, erre az Ozmózis technológia komoly, ma a háztartásokban elérhető legjobb esélyt kínál ezek nagyhatékonyságú megszűrésére, de

garanciát csak a hálózati vízre bekötve használt készülékünkre vállalhatunk!

Tehát, ha Ozmózis készülék kútvízről történő használatáról dönt, vegye figyelembe, hogy a készülék garanciája csak úgy érvényes, hogy az esetleges idő előtti (akár 2-3 hét alatt is) eldugult és tönkre menő szűrőbetétek csere költsége, a készülék újra áttisztításának, fertőtlenítésének költsége, esetleg a szivattyút is megrongáló iszap okozta költségek ilyen esetben a vásárlót terhelik a nem rendeltetésszerű használat miatt!

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

Érdeklődés és rendelés leadása: 06 29 341-886, 06 209 352 502

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Érdeklődés és rendelés leadása: 06 29 341-886, 06 209 352 502 

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

 

 

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

Könyvelés  

A STARTLAP gyáli lapja  

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó

 

Aki á-t mond, mondjon bé-t is.

Ha adnak, vedd el, ha ütnek, szaladj el.

Kétszer ad, aki gyorsan ad.

Ha adnak, vedd el, ha ütnek, szaladj el.

Kétszer ad, aki gyorsan ad.

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

Késő bánat ebgondolat.

Az arany a sárban is arany.

Hallgatni arany (beszélni ezüst).

Nem mind arany, ami fénylik.

Ki korán kel, aranyat lel.

Nem fog aranyon a rozsda.

Aranykulcs minden ajtóba beillik.

Barátot szerencse hoz, szükség próbál.

Sok bába közt elvész a gyerek.

Nem babra megy a játék.

A baj nem jár egyedül.

Mindenkinek megvan a maga baja.

Egy akasztásra való istrángot sem érdemelne.

Hagyj békét másnak, magadra viselj gondot.

Sok beszédnek sok az alja.

A betyárból lesz a legjobb pandúr.

Sok beszédnek sok az alja.

A betyárból lesz a legjobb pandúr.

Cserép, zsindely van a háztetőn/házon.

(Fiatal/gyerek van jelen, ill. "a falnak is füle van.")

Beletört a bicskája.

Kinyílik a bicska a zsebemben.

 

 

 

 

  

 

 

Ozmózis víz = tiszta ivóvíz =Angyalvíz.

 

Ozmózis ivóvíztisztító. Reverz ozmózis víztisztító.

 

Tiszta ivóvíz, vízszűrő, ozmózis készülék.

 

Ozmózis vízszűrő, ivóvíz tisztító, vízszűrő, ozmózis vízszűrő, membránszűrés.

 

Ozmózis alkatrészek. Membrán vízszűrő.

Tiszta ivóvíz, jó ivóvíz.  Rovíz, membrán szűrés.

Reverz ozmózis vízszűrő.

Ozmózis víztisztító szűrők.

Ozmózis víztisztító készülékek, ozmózis vízszűrő.

Reverz ozmózis vízszűrő.

Ozmózis membrános készülékek.

Rovíz, membrán szűrés.

 Membrános vízszűrő, ozmózis vízszűrő.

RO viztisztító. Membrán vízszűrő.

Ozmózis víztisztító. Ozmózis készülékek.

Nagyon profi víztisztító berendezéseket áruló bolt.

Ozmózis készülék, ozmózis vízszűrő.

Membrán szűrés, vízszűrő víztisztítókat.

 

Ozmózis alkatrészek. Tiszta ivóvíz: ozmózis készülék.

 

Ozmózis víz, membrán vízszűrő.

 

Ozmózis készülék, reverz ozmózis vízszűrő.

 

   Ivóvíz tisztító, membránszűrés, tiszta ivóvíz, jó ivóvíz.

 

Víztisztítók,  ozmózis vízszűrő, ivóvízszűrés.

 

  Tiszta ivóvíz, ozmózis víztisztítók.  Ivóvíz tisztító

 

 víztisztítók ozmózis vízszűrő ivóvízszűrés

 

Ozmózis víztisztító  tiszta ivóvizek ozmózis készülékek ozmózis víztisztító.

 

Iható tisztavíz   membránszűrés tiszta ivóvíz jó ivóvíz.

 

Ozmózis víztisztító,  tiszta ivóvizek, ozmózis készülékek, ozmózis víztisztítóm.

 

Víztisztítók  ozmózis vízszűrő ivóvízszűrés.

 

Víztisztítók,  ozmózis vízszűrő ivóvízszűrés.

 

Ozmózis víztisztító, ozmózis készülékek.

 

Tiszta ivóvíz  ozmózis víztisztítók, jó ivóvíz.

 

Vízszűrő víztisztítókat tiszta ivóvizek.

 

Ozmózis készülékek, ozmózis vízszűrő.

 

Ozmózis ivóvíz. Angyalvíz.
Alkatrészek jó ivóvíz Ivóvíz alkatrészek.
V
íztisztítók, reverz ozmózis.

Ozmózis alkatrészek. Membrán vízszűrő.

 Membrános vízszűrő.
Új lap - 1
mot
paj