Vigyázat a Google térkép, tévesen, rosszul, Gyál helyett, a XVIII. ker Ady Endre utcát mutatja!


2360. Gyál, Ady Endre utca 97.
Az Első Hazai Ozmózis
Ivóvíztisztító Berendezések Szaküzlete és Szerviz

Nyitva: Keddtől - Péntekig 10 től - 16 ig, Szombaton: 10 től - 12 ig
Hétfőn és Vasárnap zárva!

Utánvétes rendelés leadása: 06 29 341-886,  06 20 9 352 502

Útvonaltervező használata
47° 23' 32.31" N
19° 13' 19.92" E

 

Tanácsaink a megközelítéshez:

A Nagykőrösi úton végig, ez Gyálra vezet. Vigyázat, Kispest  magasságában, ahol már az M5 autópálya is kezdődik, (Gyalogos  felüljáró után) jobbra tartani, a szerviz útra kell kijönni és át az M5 alatt balra, majd jobbra, folytatódik a Körösi út tovább, ami kb.8 km után már Gyálra ér.
Ha Gyálra érkezünk, a sorompón áthaladás után kb. 600 méterre, az első buszmegálló után a tornyos házak között balra van az Ady Endre utca.  Az Ady Endre utcában van a Gyáli Posta, a zöldségpiactér, az iskola, sportpálya és a kékbusz is jár itt. A forgalmas Széchenyi utcai kereszteződés után két sarokkal a következő Balogh Ádám utcai sarokkal szemben vagyunk jobb oldalt.

Az M0 a 3 as út felöl érkezve a Vecsési kijárat után következik a miénk. Ott a Vecsést Gyállal összekötő útra érünk be majd a körforgalomban Gyál felé balra tartunk, és azon az úton, ha beérünk Gyálra, a legszélső, "Köszöntjük Városunkban" táblánál lévő utcát is beleszámolva a harmadik utcánál, ahol egy széles utca sarkán egy lapos tetejű Coop ABC van, ott jobbra a Deák Ferenc utcán, ez beletorkollik az Ady Endre utcába, ott balra, kb. 150 méter után a Balogh Ádám utcai kereszteződéssel szemben balra van üzletünk.

Vagy, az M5 autópályán a Gyáli kijáratnál (Pest felöl a 20-ik kilométer jelzés után, Kecskemét felöl a 22-ik km után) kell kihajtani, majd be Gyálra, ott Budapest felé kell fordulni, és kb. egy kilométer után az üzletsor után a két hegyes tornyos tetejű ház között, jobbra van az Ady Endre utca. Az Ady Endre utcában van a Gyáli Posta, a zöldségpiactér, az iskola, sportpálya és a kékbusz is itt jár. A forgalmas Széchenyi utcai kereszteződés után két sarokkal a következő Balogh Ádám utcai sarokkal szemben vagyunk jobbra.

A 4 es út felől Vecsésről, ha átérünk Gyálra, a legszélső, "Köszöntjük Városunkban" táblánál lévő utcát is beleszámolva a harmadik utcánál, ahol egy széles utca sarkán egy lapos tetejű Coop ABC van ott, jobbra a Deák Ferenc utcán, ez beletorkollik az Ady Endre utcába, ott balra, kb. 150 méter után a Balogh Ádám utcai kereszteződéssel szemben balra van üzletünk.

Pestlőrinc irányából az Üllői út legvégén, ahol az út egy balos S kanyarban átmenne a vasúti átjárón, ott az átjáró előtt kell jobbra kanyarodni. Az az út, a Széchenyi utca átvezet Gyálra. Még Vecsés határában az útban van egy balra kanyar beépítve, de ott is csak tovább egyenesen kell erőltetni az irányt az már Aratás utca és ez az út átvezet Gyálra. Ott a legszélső Határ utat is beleszámolva a másodikon balra a Gárdonyi Géza utcán kell menni, ez  már belevezet az Ady Endre utcába. Ott jobbra fordulni és az első sarok után baloldalt lesz üzletünk.

BKV-val

A Kispest Határ úti Metró megállótól a 84E-es autóbusszal a gyáli Kossuth Lajos utcáig, onnan előre 100 méter.

Menetrendje

Vagy
A Kispest Határ úti Metró megállótól a 94-es autóbusszal a gyáli Széchenyi út- Ady E. utca sarokig, onnan az Ady utcán kb. 400 méter .

Menetrendje

Vagy

IX. ker. Boráros térről az 55 -ös autóbusszal a gyáli Széchenyi út- Ady E. utca sarokig, onnan az Ady utcán kb. 400 méter .

Menetrendje

 

Nyitva tartás:

Keddtől - Péntekig 9-17 óráig. Szombaton: 9-12 óráig. 

Hétfőn zárva vagyunk. (Ezt a napot az Ön jó kiszolgálása érdekében árubeszerzésre és olyan munkákra fordítjuk, ami zavarná! )

Telefonon elérhetőek vagyunk a hét minden napján Vasárnap és ünnepnap is 9-19 óráig: 

Érdeklődés és rendelés leadása : 06 29 341-886, 06 209 352 502

SKYPEA Skype me gombra kattintva a SKYPE-on keresztül is el tud minket érni ingyenesen.
Bizonyos böngésző programokkal előfordulhat, hogy a fenti hívásmód nem működik.
Ebben az esetben adja meg a Skype -nak a gyurian hívónevet!

A Skype egy ingyenes internetes telefon program.
A program a www.skype.com címről tölthető le.
Akinek magyar nyelvű segítségre, vagy magyarosítani szeretné a programot, az látogasson el a www.skype-club.hu oldalra!

Szerezze be már most tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget is megtakaríthat!

 

Ha elégedett volt velünk, kérjük, ajánljon ismerőseinek.

                

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk -az érdeklődés felébresztése miatt,-  és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.  

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó